Dobrodošli v Join China Lutong na Automech Formuli 2017

Automech Formula 2017 9


Dobrodošli v Join China Lutong na Automech Formuli 2017
Naslov: Kairski mednarodni konvencijski in razstavni center
Å t. Å t .: 5.E208
ÄŒas: od 10. do 12. decembra 2017

Automech-formula, Cairo International Motor Show, je premier in najbolj prestižni dogodek v avtomobilski industriji na Bližnjem vzhodu in v Severni Afriki (MENA), je bil Automech-Formula rojen z globokimi koreninami na trgu, ki temelji na akumulacijski zgodovini izkušenj 23 zaporedne različice od leta 1994.

Kitajski tovarni del Lutong bo sodeloval na mednarodnem avtomobilskem salonu Kairo International Automech Formula 2017, naš booth je v 5.E208. AUTOMECH FORMULA je tridnevni dogodek, ki poteka od 10. do 12. decembra 2017 v Kairskem mednarodnem konvencijskem in razstavnem centru (CICC) v Kairu v Egiptu.

Poiščite nas v stand 5.E208, da vidite, počutite in razumejo vpliv rešitev za vbrizgavanje goriva na kmetijske, industrijske in pomorske zahteve, ki jih je pripravil China Lutong. Toplo vabimo tuje zastopnike in kupce, naj obiščejo kabino. Z veseljem vam predstavljamo naše najnovejše rešitve za izdelke, vključno z rotorjem VE, rotorjem DPA, dizelskim šobom, rezervoarjem za dizelsko gorivo, injektorjem za dizelsko gorivo, dostavniškim ventilom, deli in montažo črpalk VE ter našimi novimi dizelskimi injektorji in šobami. Več kot 2000 vrst delov in dodatkov za vbrizgavanje dizelskega goriva se proizvaja na Kitajskem Lutongu, vsi izpolnjujejo okoljske standarde od Euro II do Euro III. Sistem vodenja kakovosti za proizvodnjo dizelskih delov je potrjen v skladu z mednarodnim standardom ISO 9001: 2008. Naši sistemi za vbrizgavanje goriva omogočajo motorjem, da izpolnjujejo vse večje zahteve glede emisij, hkrati pa povečujejo ekonomičnost porabe goriva in zmogljivost.

China Lutong Parts Plant, is a professional OEM & aftermarket parts supplier which specialized in high quality diesel fuel injection parts & locomotive diesel engine parts with a long history, Our main products include Head Rotor(VE Head Rotor,Perkins Head Rotor),Diesel Nozzle,Diesel Plunger,Diesel Elements,Diesel Injectors,Delivery Valve,Cam Disk,Drive Shaft,Repair Kits,Feed Pump,Roller Ring,VE Pump Parts,Nozzle Tester,Test Bench,Common Rail Injector,Common Rail Nozzle,Common Rail Injector Control Valve.and so on.


Kot priznani proizvajalec, trgovec in dobavitelj sistemov za vbrizgavanje dizelskega goriva, vključno z VE črpalkami, rotorjem, injektorji za gorivo in šobami za brizganje goriva. Zavezali smo se, da bomo strankam ponudili odlične poprodajne storitve in kakovostne rezervne dele. Kakovost in zanesljivost standardnih komponent OE za kupce pomenita izjemno vrednost.

Iskreno vas vabimo, da se nam pridružite pri dogodku, s katerim boste z vami delili najnovejši razvoj in tehnologijo avtomobilske industrije.

Transport Refrigeration

Transport Refrigeration,Refrigeration Unit For Van,Refrigeration Unit For Van Freezer,Truck Frozen Refrigeration Unit

XINXIANG HUATAI REFRIGERATION CO., LTD , https://www.trustht.com